Når man har passeret de 40, må man bare se i øjnene, at der er ting, som man ikke kan mere. Et af områderne, hvor alderen viser sig, er når man dyrker sport. Hvor jeg tidligere sagtens kunne løbe 5 kilometer først og så gå hen og spille et par timers badminton er i den grad overstået. Løbetempoet er også gået markant nedad. Samtidig er der brug for diverse støttebind og lignende. Med skam at melde, så grinede jeg vist ret meget, da jeg var i starten af tyverne og så de der halvgamle spillere med støttebind og tape alle mulige steder.

Men nu er der jo heldigvis andet end sport i livet. Man kan passe på sit helse på mange andre måder. En af de måder, som jeg passer på mig selv er, at jeg sørger for at få i hvert fald en rejse om året til et sted, hvor man er sikker på at få nogle sol-vitaminer og ladet batterierne op. For nogle år siden havde jeg ikke den mulighed og der var det godt nok ret træls at skulle igennem en lang og grå vinter med minus på solkontoen.

Jeg har bestilt alle tiders sommer i år, for vi er ved at få bygget en ny terrasse, så vi også kan nyde aftensolen. Så i år bliver det faktist ikke nødvendigt at tage sydpå, for jeg har bestilt masser af sol, 23-28 grader og skyfri himmel. Og så lidt blid regn om natten, så det hele ikke bliver svedet af.

 

At være god ved sig selv - det er godt