Jeg kan godt læse skriften på væggen. Både i overført betydning – jeg har en ganske glimrende intuition og såkaldt Fingerspitzgefühl. Det er personlige kvalifikationer som tit og ofte har hjulpet mig på jobbet hvor jeg har en travl hverdag med interaktion med mange forskellige mennesker. Men lige her og nu er det jeg taler om konkret – meget konkret.

Wallsticker og ViaBill

Jeg er mere end en lille smule interesseret i bolig og indretning. Jeg elsker at male, farve og forandre i mit hjem. Min mand Berno er knap så begejstret, men han kan lide at se mig glad. Så han bærer over med mine nogle gange fjollede ideer. Hvis jeg kan tænke det, så kan jeg gøre det.

Min seneste dille er wallstickers. Jeg har dem rundt om i huset, og kan slet ikke få nok. De er en nem og relativ billig måde at skabe forandring. Når jeg bliver træt af dem, kan jeg jo bare pille dem ned igen. Jeg behøver slet ikke at tænke på ny maling. Idag har jeg opsat det smukkeste citat over fodgærdet af vores seng. Jeg vil glæde mig til at vågne op og se de smukke ord, der skal inspirere mit liv og min hverdag. If it rains  look for rainbows if it is dark look for stars. Jeg ved, at det er banalt som en popsang – men det er jo lige præcis deri skønheden består for mig. Jeg elsker det enkle, det gyldne, det ægte og det overdrevne. Det behøver ikke passe sammen – bare det passer til mig.

Nu har jeg så fundet ud af, at jeg kan betale med ViaBill, så jeg ikke lige behøver at slippe alle pengene med det vuns. Det er en ny betalingsordning, som jeg ikke lige havde set. Kender du den løsning?

Nu er det ikke sådan, at jeg køber mig vind og skæv i alt muligt mellem himmel og jord og så bare skubber regningerne foran mig. Der har jeg været og jeg er meget opmærksom på, at det ikke er noget der gentager sig. Men når der nu ikke er ret lang tid til den første og behovet er der…