Ugen der gik galt

Sidste udge var en af de mest skøre, anderledes og nok også trælse uger, som jeg har oplevet i mit liv, eller i hvert fald de sidste ti år. Der er sket en del ting som gør, at det er sådan jeg ser på det. Heldigvis virker det ssom om at den her uge kommer til at blive bedre, for når jeg om lidt skriver hvad der skete i sidste uge, vil du nok mene det samme som mig nemlig, at nu kan det kun gå fremad.

Ugen der gik galt

Dagene

Sidste mandag vågnede jeg op med en snotnæse af en anden verden, svimmel og dårlig. Jeg besluttede mig for, at det ikke var noget som skulle ødelægge min dag, så jeg gik ned og købte nogle panodiler og en næsespray, inden jeg tog på arbejde. Da jeg nåede frem viste det sig, at min nærmeste kollega havde lagt sig syg, måske med det samme som mig, så jeg havde to personers arbejde jeg skulle lave. Ikke spor sjovt. Resten af dagen var jeg derhjemme, hvor jeg ikke lavede andet end at spise piller, se fjernsyn og bestiilte noget kattemad fra olivers petfood, på olivers.dk, hvor man også kan købe hundefoder, hvis du skullle være interesseret i det. Det var den dag.

Tirsdag og onsdag var jeg derhjemme, for den der forkølelse havde sat sig i mine bihuler, hvilket desværre næsten altid sker når jeg er forkølet. Så onsdag vågnede jeg op med knaldende hovedpiner og let hævet i ansigtet. Jeg lå seriøst i to dage på sofaen mens jeg så serier på HBO Nordic, kun afbrudt ef enkelte spisepauser. Højdepunktet var at den dyrefoder jeg havde købt kom med posten Det lyder måske hyggeligt at slappe af derhjemme, men du ved hvordan det er, når man er syg er det ikke lige sådan det opleves.

Torsdag havde jeg det en lille smule bedre, men stadigvæk ikke godt nok til at tage på arbejde igen. Jeg tænkte at jeg ville ryde lidt op, jeg roder frygteligt meget når jeg er syg. Det der med at ting skal tilbage på den rette plads efter brug er ligesom ikke noget jeg har energi til, når jeg er i den tilstand. Nå, men på en eller anden måde, fik jeg væltet en hel liter mælk ud over mit gulvtæppe. Det er noget som jeg ved kan komme til at lugte fælt, så jeg skyndte mig at tørre det op. Men jeg var nok stadig en smule syg, for jeg synes at det var en god idé at håndvaske hele tæppet, når nu jeg var i gang. Så jeg plaskede det til med vand og vaskemiddel og gav den en god skure tur. Derefter tørrede jeg det løst med et håndklæde, og tænkte at det nok skulle tørre hvis jeg lukkede vinduet og skruede op for varmen. I dag er det lørdag og jeg er ved at have min lugtesans tilbage. Det er nu jeg kan lugte, at tæppet er begyndt at rådne. Så det ryger ud. Hold op en uge, nu kan det kun blive bedre!