Hvis du sidder og kigger i blade, magasiner og surfer rundt på nettet som en gal efter noget rigtig fedt og stilet herretøj, så tøv en kende. For hos Butler.dk kan du finde super mange fede mærker, så der er nok at vælge imellem.

Køb let og sikkert på Butler.dk

Butler-Loftet er et dansk koncept, der kombinerer en blanding af egne, internationale og danske brands der kan variere fra sæson til sæson, hvis der kommer nye brands frem på modescenen. De gør meget ud af fornyelse, og du vil derfor altid finde nye varer på hjemmesiden og i deres butikker. Derfor varierer deres stil også meget igennem sæsonerne, afhængigt af hvad moden dikterer, men du kan være sikker på altid at finde de hotteste trends hos Butler.

Hvis du bestiller varer på nettet fra Butler, så sender de pakken ud inden for 24 timer, og du vil typisk stå med dine varer i hånden inden for 1-3 hverdage. Er købet ikke helt, hvad du forventede, har Butler 90 dages fuld returret, og du kan sende dine varer tilbage og få pengene retur eller bytte dem til noget andet.

 

Butler+ er en skøn måde at spare penge på. Hvis du er medlem, optjener du nemlig bonusser for hver gang, du handler, og på et tidspunk vil du så kunne udnytte bonussen på at få fine rabatter. Derudover er der fordelen ved, at man kommer øverst på gæstelisten, hver gang de afholder specielle events som førudsalg og andre gode sager. Til sidst bliver du selvfølgelig også opdateret med nyheder fra Butler som tilbud og nye kollektioner.

Kategorier: Eyelandish