Evigt og altid snakker min moster om, at hun nu vil igang med et nyt byggeprojekt. Sidste sommer var det et nyt brændeskur og denne sommer bliver det en ny veranda. At hun bliver ved med at have energi til det er virkelig forbløffende; Kvinden er snart 60 og har utroligt dårlig ryg!

Men hvorfor skulle det dog holde hende tilbage? Næ nej. Jeg har prøvet at overtale hende til at købe sine byggematerialer online, men hun er ikke meget for det. Det der nymodens pjat skræmmer hende vist lidt, men det er lidt dumt, for det ville være meget nemmere. Så skulle hun ikke slæbe og køre rundt med alle artiklerne. Sådan skal det dog ikke være.

Besværlige mostre

Jeg har alligevel fundet et virkelig godt online byggemarked, hvor man kan få fat i alt hvad hun skal bruge, og nu prøver jeg endnu engang at vise hende, hvordan den slags virker. Hopper hun ikke på må jeg jo bare tage med i et rigtigt byggemarked og hjælpe med at slæbe, ikke?

I det hele taget nægter hun at købe noget på internettet. Det er lykkedes for mig et par enkelte gange at vise hende noget hun virkelig gerne ville have som var på rabat, og det er hun så gået med til at købe. Helseting og sager, men absolut intet andet. Hun ved slet ikke hvad hun går glip af. Det bliver nu spændende med en veranda uanset hvad – det har vi altid manglet når det har været sommer. Der er altså bare noget rart ved at kunne sidde udenfor og nyde vejret.