Comedy og kosmetik

Det var en lørdag aften, og jeg havde netop været i biografen og se den nyudkommende Batman film. Jeg var inde og se filmen sammen med et par gode venner, som havde inviteret mig tidligere på aftenen. Jeg havde hørt rigtigt meget godt om filmen, så jeg glædede mig enormt meget til at komme ind og se den. Læs mere om nyankommende film i biograferne her.

Efter filmen havde vi planlagt, at tage videre til et comedy show inde i midtbyen. Showet var dog ikke nogen kendte som optrådte, men derimod amatører, som var til stede for, at øve sig og måske slå igennem. Da vi kom ud fra biografen, var vi alle meget imponerede over, hvor god filmen faktisk var. Den levede op til alle vores forventninger.

Derfra kørte vi over til comedy showet, og fandt et par gode pladser, hvor vi havde udsyn til hele showet. Der gik omkring en halv times tid, før aktørerne skulle på scenen, så vi fik os et par øl inden, så vi også selv var varmet op. Så kom den første på scenen. Han var meget lav, buttet og dertil havde han en masse make-up i ansigtet. Vi var lidt i tvivl, om han havde taget make-up i ansigtet, fordi han ville lave sjov eller om det var fordi han skulle optræde.

I det øjeblik kom jeg i tanke om, at matas havde et ugens tilbud på make-up i netop disse dage, så måske havde han været forbi Matas. Klik her, og find diverse kosmetikprodukter. I hvert fald, var han rigtig sjov, så det havde i hvert fald virket.