Da capo

I går var jeg – for første gang ude og cykle en længere tur. Jeg havde valgt at sætte et par timer til at køre mig selv og min cykel en tur i skoven. I nærheden af hvor jeg bor, er der et større skovområde med en masse stier i et godt kuperet landskab. Det var simpelt hen så godt, at jeg skal afsted i dag igen. Det bliver bare lidt tidligere, for det var godt nok mere end almindeligt varmt. Nu havde jeg så også lige valgt at cykle om eftermiddagen på årets – indtil nu – varmeste dag.

Når jeg cykler i dag vil det ikke være helt så varmt som i går, men jeg forventer da, at pulsen ryger i vejret og at der også kommer lidt sved på panden. Min cykel er egentlig til brug på asfalterede veje i storbyjunglen, men den klarede det fint. Stor tak til netcyklen.dk for det. Jeg skal nok ud og investere i noget ekstra cykeludstyr. Det ville være godt med en holder til min drikkedunk. På en eller anden måde giver det en sund og naturlig tørst at pukle afsted i kuperet landskab.

I dag skal jeg så se, om jeg kan få mit Endomondo til at fungere på min telefon. Det lykkedes ikke helt i går. Men jeg fiflede lidt med det i går eftermiddags, da jeg kom hjem, så jeg forventer, at det kommer til at virke i dag, så jeg kan se, hvor langt jeg kører, hvor meget jeg forbrænder.