Jeg ved ærligt ikke om det er noget der hører ungdommen til men jeg husker det fra mig selv og jeg synes osse jeg ser fænomenet hos mine venners børn når de begynder at ramme teenager alderen. Det jeg taler om er hele det materialsitiske ræs og især osse mærketøj. Jeg ved ikke hvorfor det er så vigtigt at have alle de fede ting. Mine forældre var glade minimalistiske hippier så det var med sikkerhed ikke noget der kom hjemmefra.

Jeg formoder at det er en blanding af den massive medie og ungdoms industri der konstant fortæller os alle og især unge mennesker hvad man skal have og hvordan vi skal se ud for at være kool, moderigtige, smarte og værd at tale med. Samtidig med den usikkerhed og dårlige selvværd mange unge mennesker og teenager har. Der findes osse bunker af voksne der heller aldrig kom videre. Ydmere så husker jeg mig selv som pisse usikker og uden personlighed og det var bare så vigtigt at blive accepteret af de andre og den letteste måde at blive det på var at være som dem. Som igen så bliver selvforstærket af alle de kendte der fortæller os alle hvordan vi skal se ud og opføre os. 

 

En mindeværdig oplevese

Mangler noget

Jeg mangler dybde og konsistens. Og mere selvværd hos alle og især mig selv. Jeg har dog heldigvis fået langt mere indsigt i verdens tilstand og dybde som person. Jeg er den jeg er og jeg er ligeglad med hvad andre synes om mig. Til en hvis grænse selvfølgelig, 

Men jeg er glad for at jeg er kommet videre og ikke er så fange i kommercialismen. Selvfølgelig køber jeg osse ting men jeg behøves ikke have den nyeste telefon eller tablet. Jeg elsker lækkert kvalitetstøj men jeg behøver ikke følge den sidste nye mode og have bunker at nyt ikke særlig brugt medium billigt mode tøj. 

Jeg vil faktisk hellere bruge mine penge på oplevelser. Et af mine store ønsker er at leje nogle sjove tjenere fra Cafe Kolbert til den næste fest hvor jeg kan tillade mig at bruge tjenere. Jeg tænker min næste runde fødselsdag. Jeg bliver 30 og det kunne være en sjov underholdning. Jeg synes osse godt jeg kan retfærdig gøre at ville have suppe, steg, is og en tjener til en rund fødselsdag.