Kirsten gik ikke særlig meget op i tøj. Hun kunne godt lide at købe lidt nyt til sig selv en gang i mellem, men det var ikke noget, som hun yndede at bruge meget tid på. Hun ville hellere ud sammen med veninderne og spise en god brunch, tage til koncert eller på restaurant eller til foredrag. Sko og tasker gik hun heller ikke særlig meget op i, det var kun hendes veninder, der gjorde det. Og de forstod hende så slet ikke, for de syntes, at det var noget af det mest naturlige, at kvinder havde mange, mange par sko og gerne endnu flere tasker. Den trang havde Kirsten ikke.

Til gengæld havde hun en anden last, og det var parfumer. Kirsten yndede at føje en ny til samlingen, og hun troede faktisk, at hun havde langt over 100. På et tidspunkt havde hun tænkt på at tælle dem, men det fik hun aldrig gjort færdigt. Hun nåede til 70, og så stoppede hun her.

En parfume eller ti

I dag ville hun forkæle sig selv med endnu en parfume. Kirsten havde nemlig løbet sit første kvindeløb, og det var ganske vist ikke mange kilometer, hun havde løbet, men Kirsten var alligevel stolt over sin præstation. Kirsten fandt derfor sin computer frem, og hun klikkede ind på matas.dk. Hun vidste nemlig, at de havde præcis den parfume, som hun var på udkig efter. Heldigvis havde de den også på lager, og Kirsten skyndte sig at bestille den hjem. Så gik hun hen og kiggede på alle de parfumer, som hun allerede havde stående. Hun måtte hellere rykke lidt rundt og gøre plads til den nye.