Mille havde haft en rigtig dum dag på arbejdet. Når man arbejdede i en børnehave, var der utroligt mange glæder. Børnene kunne være noget så søde og dejlige, men de kunne også være rigtig irriterende en gang i mellem. Det havde de været i dag, og Milles tålmodighed var helt forsvundet til sidst. Hun havde næsten været rødglødende, fordi hun havde holdt så meget frustration over børnene tilbage. Hendes kolleger havde heldigvis været søde til lige at give hende fem minutters pause en gang i mellem.

Nu var Mille endelig på vej hjem efter den dumme dag i børnehaven. Hun vidste, at kæresten ventede derhjemme, og at han formentlig havde lavet pizza til aftensmad. Det glædede Mille sig til, for hun var blevet rigtig sulten. Da Mille kom hjem duftede der rigtig nok af pizza. Hun kunne se, at der stod en pizza på køkkenbordet, og så var der en til i ovnen. Ved køkkenbordet sad Milles kæreste.

Hun spurgte ham, hvad han sad og lavede, og han svarede, at han var ved at kigge på nogle boliger. Det forstod Mille ikke helt, for de havde det da godt her, hvor de boede sammen. Kæresten kiggede dog blot på hende og rystede lidt på hovedet. Hun vidste jo egentlig også godt, at han altid havde haft lyst til at bo i hus og ikke i lejlighed. Nu sad han derfor og kiggede på hjemmesiden boligportal.dk.

Mille spurgte, hvorfor han nu mente, at de havde penge til det. Med et glimt i øjet svarede han, at han havde fået en skøn lønforhøjelse.

Endelig endelig