Mille var glad for, at hun endelig havde fået muligheden for at flytte i hus. I hele sit liv havde hun boet i lejlighed, og det havde hun skam også været glad for. Hun havde dog altid haft drømmen om sit eget hus, og nu havde hun endelig fået muligheden for at realisere den. Det havde hun gjort for en rigtig god pris, og det betød, at Mille også havde penge til at renovere dele af huset.

Selv var Mille dog ingen handyman og derfor havde hun besluttet sig for, at hun ville indhente forskellige håndværker tilbud. Så kunne hun finde det bedste tilbud, og dermed være sikker på, at det hele blev lavet ordentligt og til en rigtig god pris. Mille vidste dog ikke helt, hvordan man greb sådan noget an.

Et skønt hus

En hyggelig aften

En aften kom Milles bror forbi til aftensmad. De skulle have hjemmelavet lasagne, noget som Mille selv elskede. Hun elskede også at lave mad, så for hende var det blot hyggeligt, at der nu var en ekstra person, som hun skulle lave mad til. Milles bror Mads fortalte den aften, at han selv havde brugt hjemmesiden henttilbud.dk, dengang han selv havde brug for at hente forskellige håndværker tilbud ind. Mille syntes, at det lød meget smart, at det hele kunne ordnes over nettet.

Først gjaldt det dog den hyggelige aften sammen med Mads, og Mille vendte derfor sit fokus mod maden, mens Mads fandt computeren frem. Så kunne han starte med at finde hjemmesiden frem, mens Mille ordnede maden.