Når jeg snakker med folk om at tabe sig, så er der rigtig mange af dem jeg snakker med der fokuserer på hvad de spiser. Det er selvfølgelig fint nok, men det duer ikke kun at nøjes med at fokusere på hvad man spiser.

Hvis man skal tabe sig godt og effektivt, så skal man også kigge på hvad man drikker. Det er nemlig sådan, at rigtig meget af det vi drikker er skyld i overvægt og en masse andre problemer.

Hvis vi fx. kigger på sodavand, så er de fleste nok klar over at sodavand indeholder masser af sukker. Og fordi sodavand gør det, så feder det at drikke sodavand.

Man skal derfor lade være med at drikke sodavand hvis man vil tabe sig – og måske også lade være med det, hvis man blot har problemer med at holde vægten.

Faktisk skal man holde sig fra enhver type drikkervarer, der kan tænkes at indeholde sukker. Dvs. at det ikke kun er sodavand der er bandlyst, men også andre sukkerholdige drikkevarer som fx. juice.

Tilgengæld så kan man sagtens drikke fx. kaffe og te, da ingen af de to ting indeholder noget som helst sukker.

Og man kan selvfølgelig også drikke masser af vand, da vand heller ikke indeholder noget som helst sukker (hvilket vel næppe overrasker nogen).

Man skal dog også passe på ifht. at drikke mælk, da det indeholder lactose, der svarer til sukker.
Fokuser ikke kun på hvad du spiser

Hvis man vil tabe sig, så er min anbefaling altså, at man holder sig til kaffe, te og vand og intet andet drikkelse (og selvfølgelig ikke kun nøjes med at drikke noget, men også får noget godt at spise, der heller ikke indeholder sukker).