Nu er det endelig blevet forår og butikkerne har fået deres forårskollektioner hjem. Det kribler helt i fingrene for at forny garderoben med lækre forårsnyheder. Som altid leder jeg efter tøj både på nettet og i de fysiske butikker, men må dog indrømme at det på det seneste mest er foregået på nettet. Grunden hertil er at det er lettere at kigge på tøj om aftenen, frem for lige efter arbejde. Det er imidlertid ikke altid skægt at kigge på tøj alene og jeg havde derfor inviteret min veninde over, så vi sammen kunne gennemgå nettet for gode hjemmesider. 

Nyt forårstøj

Nu ringede det på dørklokken og det var min veninde Maja der kom. Jeg skyndte mig straks at sætte lidt nachos med kylling i ovnen og stille guacomolen frem. Er du klar? spurgte Maja, jeg har fået et tip om en hjemmeside der hedder andpants som skulle have rigtig meget nyt og lækkert forårstøj. Jeg er klar sagde jeg og vi gik straks ind og kiggede på andpants.com. Som Maja havde sagt var der rigtig mange forskellige mærker heriblandt Tiger of Sweden, Won Hundred og S.N.S. Hvad skal du have? spurgte Maja mens hun spiste nachos med guacomole. I hvert fald nogle shorts sagde jeg og nok også et par hotpants og et par knickers. Jamen så lad os kigge efter det, sagde Maja. Vi var inde på mange forskellige hjemmesider men fandt hurtigt ud af at andpants.com var den bedste, da de har et stort udvalg i vores stil.  

Forår og ny garderobe