Fritidsbolig eller ej

Jeg har i længere tid, gået og leget med tanken om at købe en fritidsbolig. Faktisk er det noget jeg har tænkt over i måske fem år, og det er noget der bliver ved med at dukke op på min indre skærm, selvom jeg flere gange har besluttet at jeg ikke vil gøre noget ved det. Der er flere grunde til at jeg hver gang er endt med at forkaste min idé, men den helt overordnede er, at det er en økonomisk usikker ting at gøre. Dels er det noget som jeg kun lige vil kunne betale mig fra og dels, er det en investering som kan blive rigtig dum hvis jeg bliver tvunget til at sælge. Det er ikke noget jeg vil kunne betale for, hvis jeg mister mit job og skal forsørges af min a kasse

Mulighederne

Jeg har overvejet to forskellige muligheder for at købe et fritidshus. Det ene er noget som min storebror har gjort og, som virker hyggeligt og tilgængeligt. Det er et kolonihavehus jeg tænker på, eventuelt et i København hvor jeg bor. det ville være dejligt nemt, så kunne jeg skifte mellem min lejlighed og huset om sommeren, som jeg har lyst til. Men en af grundende til at jeg overhovedet overvejer et fritidshus er, at jeg gerne vil have et sted hvor der er fred for andre mennesker. det får man ikke i en kolonihave. Men hvis man skal have et rigtigt sommerhus, bliver det enten for dyrt eller for langt væk. måske skulle jeg bare lade det være ved tanken.