Jeg har lige haft fødselsdag. Det var super hyggeligt, med masser af boller, lagkage, og chokolade. Der blev sunget fødselsdagssang til den helt store guldmedalje.

Jeg har en meget lille lejlighed, vi sad godt tæt pakket, selvom vi kun var 10 mennesker samlet. Så var min familie så søde at give mig det komplette cykeludstyr. Yepp cykelstol, lappegrej, cykelhjelm, ny cykelpumpe, nye lygter. Min søde nevø havde været ude og finde de små sjove forskellige farvet dimser man sætter på hjulet som så snore rundt når man kører. De var obligatoriske dengang man var barn.

Dem mente han jeg skulle have på min cykel. Jeg må indrømme at jeg ikke er den store fan ved tanken. Men hvad gør en moster ikke for at gøre sin 2 årige nevø glad? Hun påfører da sin cykel hans gave. Så nu ser min cykel bare top smart ud. Min svoger syntes at min ringklokke trængte til et pift, så han har været ude købe et båthorn. Det hele er blevet monteret på min cykel. Dog bruger jeg ikke båthornet, for folk falder næsten af deres cykler når jeg bruger det. Min almindelige ringklokke sidder stadig på min cykel. Men det er smart havde sådan et båthorn når man skal brokke sig til en billist.

For de kan høre hornet, de plejer ikke at være et sekund i tvivl hvis man lige giver dem en med hornet. Så ved de, At de har været nogle bøller. Så alt i alt, var det en god fest med gode gaver.

Gaver til min cykel