Puha, hvor var jeg træt, da jeg kom hjem efter skole. Jeg trængte virkelig til en god lur og en afslappende aften foran fjernsynet. Sådan ville det dog ikke komme til at gå, for min søster havde fødselsdag, og jeg havde sagt ja til, at vi skulle en tur i byen. Det var sjældent, at vi havde tid til det på samme tid, og derfor var det ret specielt.

Da jeg kom hjem, valgte jeg dog alligevel at tage mig en hurtig lur. For en sikkerheds skyld satte jeg mit vækkeur til at ringe en halv time senere. Det var en god idé, for da mit vækkeur ringede, sov jeg tungt, og det endte med, at min mor kom ind for at slukke mit vækkeur og vække mig.

Jeg væltede ud af sengen og tog mig et hurtigt bad. Det trængte jeg til efter en lang og hård dag på arbejdet og derefter min gode og åbenbart meget tunge søvn. Efter badet fandt jeg min nye kjole frem og tog den på. Jeg havde købt en ny kjole til netop denne bytur, men jeg havde valgt ikke at købe nye sko. Jeg vidste nemlig, at vi ville komme til at danse hele natten lang. Og hvis jeg gjorde det i nye sko, så ville jeg komme til at få meget ømme fødder. Det gad jeg ikke.

Til gengæld havde jeg været i Matas for at købe ny make up. Der var netop kommet en ny matas i det nærliggende center, og den havde et rigtig godt udvalg. Det var derfor let at blive fristet.

Klar til bytur