Gitte følte, at hun var meget langt væk. Hun var meget langt fra sin familie, sine venner og sin gamle barndomsby, hvor hun alle dage havde boet. I det samme bankede det på døren. Det var en mand fra HSL Transport, som var det flyttefirma, som Gitte havde brugt, nu da hun var flyttet til København. Det havde været et stort spring for hende, men inderst inde var hun også glad for, at hun havde turde tage springet. Det havde givet hende en del sommerfugle i maven, men nu var det bare om at se frem ad.

Manden fra flyttefirmaet ville blot give hende en faktura for den flytning, som de havde foretaget for hende. Gitte smilede og takkede for den gode service. Hun var glad for, at hun havde bestilt et flyttefirma til opgaven, for den nye lejlighed lå nemlig på 3. sal. Og selvom der var en god elevator i bygningen, så havde det ikke været alle Gittes ting, der havde kunnet være i elevatoren. Derfor havde flyttemændene båret en del af tingene op.

Nu sad Gitte i sin nye lejlighed midt i en hel masse flytterod og en hel masse flyttekasser. Gitte synes, at det hele virkede lidt uoverskueligt, da det pludselig bankede på døren igen. Gitte troede, at det igen var manden fra flyttefirmaet. Det kunne være, at han havde glemt et eller andet.

Uden for døren stod dog ikke flyttemanden, men i stedet hendes forældre, søskende og to bedste veninder. Gitte blev så glad, at hun gav dem allesammen et kæmpe knus og inviterede dem indenfor. Nu skulle der pakkes ud.

Langt væk