Lejer eller ejer

Hvorfor er der bare så stor prisforskel på Aalborg og København. Det var retorisk spurgt for jeg veddet jo godt. Jeg vil jo osse hellere boi København og omegn end i Aalborg og omegn. Men det er jo Aalborg eller rettere sagt Nørresundby jeg bor i så jeg er ikke helt sikker på at jeg skal købe noget heroppe. På den anden side, hvis lejligheden ellers kan sælges igen, så skal jeg jo bo der oppe de næste 2,5 år og det ville måske være smart at sparer op via en lejlighed frem for bare at kaste penge ud af vinduet i leje boliger. For jeg bor billigt til leje nu på kasernen men det er kun midlertidigt i et år så jeg skal alligevel opskrives til noget boligudlejning.

 

Tør jeg tage chancen

Jeg tænker jo lidt at det, selvom det osse er virklig billigt at bo til leje i Aalborg, jo næsten kommer til at koste det samme i husleje hvis jeg køber noget billigt. Og det ville være en god opsparing. Jeg har ingen pension og jeg burde nok osse få mig et ekstra job for at sparer noget mere op men det ville da være fornuftigt at gøre gennem huslejen. Det eneste der skræmmer mig er hvis jeg ikke kan sælge den igen og så brænder inde med en lejlighed. Måske man kunne leje den ud men der er vist osse regler for hvor meget man må tage i husleje i følge det der boligklagenævn. Har hørt om historier om folk der har lejet deres lejlighed ud, for det de havde som udgift under et udlandsophold i forbindelse med studiet, for så senere at blive bonget og skulle tilbetale husleje. Og det er jo ret bittert og rimelig dårlig matematik.