Jeg elsker sommeren. Hvem kan ikke elske sommeren! Bare at sidde i den varme sol, hygge sig med en kop the eller kold cola. Jeg er hvert fald helt vild med det. Jeg har den mest fantastiske lille have til min lejlighed. Den er ikke meget større en små 50-60 kvm. Men den har en fantastisk solplet. Her står der et stort bord med stole og en grill. Mine venner og jeg bruger rigtig mange timer herude. De bor alle sammen i lejligheder hvor man ikke bare lige kan trække ud i sin egen have. Det er fantastisk bare kunne gå ned i haven. Så når solen skinner, laver jeg en kop the, tager tøj på så jeg kan få lidt sol, så sætter jeg mig ned i haven og arbejder eller laver lektier. Min studie gruppe har nu fundet ud af hvor godt jeg bor, så de kommer tit læser med mig. Det sætter lidt pres på internettet. Laver du hastighedstest er det sjovt at se forskellen imellem når vi er mange og kun er to der sidder og henter store filer ned. Det er genialt! Jeg er sjældent alene, for alle elsker at dovne den i min have i ro og fred. For stille det er her, mit på en fredelig lille villa vej i Valby er der altid ro. Den eneste larm er når ungerne leger på vejen, jeg plejer bare at gå ud og spille rundbold med dem når de kaster sig ud i det. Det er vel sommer og tid til masser af hygge. Ungerne på vejen elsker når vi kommer og leger med dem! Jeg elsker at lege.

Let som en leg i solen