Vi er lige flyttet ind i vores dejlige nye lejlighed, som ligger på 8. sal i et nybyggeri. Det er i den grad en lejlighed efter vores smag. Fordi vi bor så højt oppe og lejligheden er vendt øst/vest har vi lidt forskellige behov for gardiner. Derfor har vi ringet efter en gardinbus fra Livingart. Vi er nemlig ikke helt sikre på, hvad der vil være det smarteste at gøre. Vi har selvfølgelig nogle idéer, men det vil være meget rart at have en professionel med på banen, som kan rådgive os om fordele ved mørklægningsgardiner, lamelgardiner og hvad det ny alt sammen hedder.

Mørklægningsgardiner i soveværelset

En af de ting, som min mand og jeg har talt en del om, er at få mørklægningsgardiner i soveværelset. Derved vil vi ikke blive generet af sollys, når vi sover. Jeg kan huske den periode, hvor jeg boede midt i København i en lejlighed og jeg ikke havde råd til nogle ordentlige gardiner. Det er ikke altid en SU strækker så langt.

Den situation vil jeg gerne undgå. Derfor skal gardinerne bare være i orden.

Gardinerne er blot en af de mange ting, som vi skal have styr på i løbet af den kommende tid. En anden beslutning er, hvilke skabsløsninger vi skal have. Vi fravalgte den standardløsning, som man kunne få i lejligheden. Der ville knapt være plads til mine kjoler. Jeg forestiller mig, at vi skal have et indbygget skab med masser af plads til tøj, sko og tilbehør. Man må aldrig gå ned på plads i klædeskabet.

Lys ind - lys ude