Manden i midten

Jeg er en mand i min bedste alder, som det hedder. Fylder 50 år til efteråret, og med fuld fart på karriere, halvstore børn og flere penge mellem hænderne end nogensinde før i mit liv. mit job kræver at jeg er velklædt, og heldigvis elsker jeg fornememlsen af herretøj der smyger sig ind til min krop. Når modetøj har et klassisk snit, kan det sagtens passe sig for en mand i min alder også. Heldigvis er den tid forbi, hvor herretøj kun var sort, brunt eller gråt. Idag er der masser af farver, så jeg også kan udtrykke min personlighed i mit tøj. For selvom jeg ofte går i habit, jakkesæt og pænere tøj, så er jeg lige så glad for et par jeans og og en blazer. Det handler om at købe nogle gode ting, og så kombinere på kryds og tværs. Altid ulastelig velklædt, og med orden i tingene. Udseendet betyder altså noget. 

lebasto

Jeg har fundet en glimrende webshop der med lethed kan leve op til alle mine høje krav. Du kan se den her, den hedder lebasto.dk, og når jeg er online er jeg kun et klik fra et godt køb. Mine venner er også vildt begejstrede for lebasto. Jeg hørte om siden fra min bedste ven, og har fortalt det videre vidt og bredt til alle dem der vil høre om det. Jeg tænker, at mund til mund metoden stadigvæk er den bedste reklame, og den bedste anbefaling jeg kan give. Så har jeg gjort mit for at sprede budskabet.