Jeg er begyndt at handle overrasket meget i matas og dette havde jeg faktisk ikke lige regnet med, hvis du havde spurgt mig for et år siden, men sådan er det gået. Det et ikke fordi at jeg synes at matas er en dårlig butik, tværtimod har jeg aldrig nogensinde tænkt negativt om dem, jeg har bare altid haft i tankerne at det er en butik som kun henvender sig til damer.

Matas er god

Dette har jeg dog med tiden fået gjort til skamme, selvom de formentlig stadigvæk har størst omsætning fra kvindelige kunder. Eller dette er helt sikkert at det er sådan, men jeg tror samtidig også at flere og flere mandlige folk er begyndt at handle derinde, dette er i hvert fald hvad jeg kan fornemme ud fra mine besøg i butikken.

Købt alverdens forskellige sager

Det seneste jeg købte derinde, det var deodoranter, da jeg synes de har nogle rigtig gode. De har lidt en blanding imellem de rigtig dyre (eller dem har de faktisk også) og så de rigtig billigere fra supermarkedet. Jeg er ikke typen som har behov for at bruge en masse penge på deodorant, men omvendt synes jeg heller ikke at dem fra supermarkedet er gode nok og derfor anvender jeg dem fra matas. Ligeledes køber jeg også en hel del helsekost produkter, da dette også er noget som de er begyndt at ligge godt inde med.

I og med at jeg handler så meget derinde, eller så meget er det heller ikke, men jeg køber lige lidt engang imellem, snart tror jeg at jeg skal have købt noget solcreme derovre, så har det også betydet at jeg har meldt mig ind i deres clubm som står for club matas.

De laver generelt en række spændende forskellige tiltag, hvor alle dog ikke er henvendt mig som forbruger, men jeg kan fornemme at de er ganske populære blandt andre i befolkningen og dette er jo til stor glæde for alle involverede parter. Et koncept som jeg virkelig kan se er populært, det er deres stylebox koncept, som du kan besøge på stylebox.dk ved at gå ind på internettet.