Det lyder måske ikke særlig pænt, når jeg kalder min mand for en havesmølf, men det er da ikke helt forkert. Han er bare helt forgabt i sin (vores) have. Jeg går da også i haven, men er slet ikke bidt i samme grad som han er. Men det er dejligt at se, hvor meget han nyder at gå og nusle i haven. Især nu, hvor vores unger er fløjet fra reden og vi ikke har så meget liv i huset, som vi havde tidligere.

Så må jeg være en keramiksmølf

Min mand er en havesmølf

Hvis min mand er en havesmølf, må jeg være en keramiksmølf. Jeg er nemlig blevet helt pjattet med keramik fra Liebe. Det var et besøg på designfund.dk, som fik mig fanget. På mit første besøg på siden opnåede jeg at købe liebe keramik online for mere end jeg lige havde forventet. For egentlig har jeg de kopper og krus, som jeg har brug for. Der er bare noget med Liebe keramik, som gør mig blød. Man kan vel næsten sige, at det var liebe fra første blik.

At jeg sådan har fået et softspot for Liebe keramik kommer egentlig som en overraskelse for mig selv. Jeg har nemlig aldrig haft så høj værdi på den slags. Min havesmølf af en mand siger, at det nok er fordi jeg er ved at blive gammel. hmmff. Men jeg har da heldigvis noget krudt at skyde tilbage med, når han bliver lidt af sjov på mine vegne. Han er nemlig begyndt at varme op til, at han hellere må få sige en havetraktor til at slå græsset med. Så er det jeg må spørge ham, om der er noget i vejen med den rugbrødsmotorklipper, som han har haft så længe. Sandheden er nok, at både han og jeg er kommet ud over vores første og anden ungdom. Det ville ikke være så mærkeligt, for vi er jo født samme år.

Inden længe får jeg nok andet at se til, for min ældste datter er gravid. Inden vi får set os om, er jeg så blevet mormor. Det glæder jeg umanerligt meget til.