I begyndelsen troede jeg at våddragt var noget kinky, eller i det mindste noget småfrækt som jeg slet ikke havde planer om at tale med min stor søn om. Jeg ser ham ikke så ofte længere, for jeg bor i Køge, og han er flyttet til Odense for at gennemføre sit studie. Men han ringer da af og til til hans gamle far, og selv om ingen af os er snakkesalige typer – vi er nok mere dem der gør end at tale om, så føler jeg at vi er stærkt knyttede til hinanden. Alligevel må der være grænser. Det viste sig heldigvis hurtigt, at der slet ikke var tale om noget som helst der har med sex at gøre. Jeg kunne ånde lettet op. Han havde godt nok mødt en pige, Charlotte hed hun. Hun var ivrig dykker, og havde så småt fået ham suget ind i den verden også. Det var det han prøvede at fortælle mig om. Der er åbenbart en butik i hjeretet af byen, der har alt hvad hjertet kan begære af dykkerudstyr. Selv dykkerkurser og vejledning kan man få i Divivng 2000.

Behørigt imponeret

Min store søn, dykkeren

Over hvor meget han ved allerede, må jeg indrømme at jeg også er blevet bare lidt nysgerrig. Jeg er ikke nogen helt ung mand længere, men det lyder fascinerende med dykning. Til sommer skal min kone og jeg på ferie i Maldiverne. Det er først nu det slår mig, at der kan man jo også dykke – eller i det mindste kan jeg lære at snorkle.