Det var den 23. december, og Mille skulle mødes med sin bedste veninde Anne. De havde aftalt, at de hver især ville købe blot en lille julegave til hinanden i år. Den skulle de så udveksle med hinanden i dag, og det glædede Mille sig til. De havde nemlig aftalt, at de ville spise sushi sammen, og det skille nok blive rigtig hyggeligt. Mille elskede at bruge tid sammen med Anne, og det var derfor, at de var så gode veninder. Til Anne havde Mille købt en rigtig fin halskæde, hvor der hang et lille smykke i. Den havde ikke været dyr, men Mille var sikker på, at den ville falde lige i Annes smag.

I det samme stoppede toget, som Mille sad i. Hun var fremme ved den station, hvor sushi-restauranten lå. Nu glædede hun sig til at møde Anne. Da Mille nåede frem, sad Anne der allerede. På bordet foran hende lå en ipad mini, og Mille spurgte hende, hvornår hun havde fået sådan en, for den så vildt fin ud. Anne fortalte, at hun selv havde købt den for kort tid siden. Hun havde bestilt den over nettet på hjemmesiden 3.dk, hvor hun nemlig havde fundet ud af, at hun ville kunne få det allerbedste abonnement til.

Kort efter pakkede Anne sin ipad væk, for nu skulle de spise sushi. Det var skønt at spise noget helt andet, end det som de begge to skulle spise dagen efter: flæskesteg og and, som helt sikkert ville blive fulgt af brunede kartofler og brun sovs.

Møde før jul