Min april flytning nærmer sig. Jeg er stille og roligt gået i gang med at lave lister. Masser af lister for alt der har med flytning af gøre. Jeg har endda været inde og google flytte lister så jeg er sikker på at få det hele med.

Jeg har selvfølgelig gjort mere end bare at skrive lister. Jeg er stille og roligt begyndt at organisere og planlægge selv flytningen. Fordi min nuværende husleje er ret lav og bliver trukket over min løn, jeg kommer ikke til at mangle pengene, så har jeg valgt at have en overlap måned så det ikke bliver det sædvanelige weekend flytte ræs. Det spiller selvfølgelig osse ind at jeg stadig arbejder i jylland.

Jeg skal finde ud af hvem der kan hjælpe med at flytte op og ned. Og hvilke weekender folk kan hjælpe. Jeg tænker at den første weekend jeg gøre rent i hele lejligheden og så male der hvor der trænger. Lejligheden ser faktisk ret velholdt ud så det er ikke den store renovering den skal igennem. Så tænker jeg at jeg bruger anden weekend i måneden på at få flytningen overstået og få sat ting på plads og den slags. Den tredje weekend bruger jeg på at ordne mit gamle værelse og så er den skid vist osse slået.

 

Når jeg flytter skal jeg huske...

Mange ting at holde styr på

Grunden til alle de lister er jo at jeg skal huske at tilmelde og afmelde alt fra tv og bredbånd, til el. Samtidig så er det vist osse på tide at gennemgå det hele. Så jeg har indhentet tilbud på mine forsikringer fordi jeg jo skifter boligtype og lokation så der er helt sikkert penge at spare. Så skal jeg huske at melde adresseflytning til staten/kommunen, telefonselskabet, forsikringsselskabet, banken, el-selskabet, trænings centeret…. Jeg kan ikke komme i tanke om flere lige nu.

Jeg er ved at se på mine tv pakker og mit bredbånd, hvad giver jeg for det og hvad får jeg. Jeg har et billigt bredbånd og det er mobilt men jeg vil måske gerne have et ordenligt fiberbredbånd og den store tv pakke. Indtil videre har jeg kigget på et tilbud fra se.dk men jeg har heller ikke været hele markedet igennem endnu.

Jeg skal osse tage stilling til hvilken læge jeg skal have. Det koster jo 200 at skifte med mindre det er som en del af en flytning. Jeg magter ikke merelige nu.