Et helt nyt år var begyndt. Det føltes lidt mærkeligt. Mille følte, at hun skulle gøre et eller andet specielt for at indvie det nye år på en lidt højtidelig måde, men hun kunne alligevel ikke helt finde ud af,  hvordan hun skulle gøre det. Mille sad derfor stadig i sit nattøj inde i sofaen, da det pludselig ringede på. Mille overvejede, om hun skulle gå ud at åbne, eller om hun blot skulle blive siddende. Hun ventede ikke gæster, og hvis det var nogen, som hun ikke kendte så godt, så skulle de jo helst ikke se hende der i nattøj. Mille kunne ikke lade være med at grine lidt af sine egne tanker. Det var jo egentlig ret sjovt, at hun sad og tænkte over al det.

Opkaldet

I det samme ringede hendes telefon. Mille snuppede den ud af den oplader, som hun havde købt på hjemmesiden opladeren.dk for kort tid siden. Mille tog den, men hun kunne ikke se, hvem det var. Hun fandt dog hurtigt ud af, at det var hendes gode veninde Anne. Hun spurgte, om Mille var hjemme, for hun stod nede foran hendes gadedør ved den blok, hvor hun boede. Anne fortalte, at hun havde ringet på flere gange, men at ingen åbnede. Til gengæld kunne hun se lys i lejligheden, så nu ville hun lige tjekke op på Mille.

Mille kunne ikke lade være med at grine. Det var så typisk hendes søde veninde Anne at bekymre sig sådan om andre mennesker.

Nyt år