Økologien er vejen frem

Jeg er ude og handle ind sammen med min mormor 2 gange om ugen, så siger hun altid til mig, hvad skal du med det økologiske dyre pjat, her tag denne her agurk i stedet den koster det halve. Der har været generations skifte, og min mormor har aldrig tænkt meget over hvor tingene er dyrket henne, og hvilke kemikalier der er i de ting hun omgiver sig med. Jeg selv går meget op i økologi, og i at det er mest danske vare, og at det jeg køber følger års tiden. Økologi er en del af min livstil, og det er dejligt at der er så meget forskelligt økologisk at vælge imellem. Jeg kan gå ud og købe økologisk tøj, madvarer i supermarked og i forskellige speciale butikker, min frisør klipper og plejer mit hår med økologiske produkter. Fornyeligt mødte jeg så min søster som er i kemo behandling, vi taler åbent om alt, og er begge to meget interesseret i økologi. Hun fortalte mig om et nyt produkt der er meget populært i hendes kemoterapi gruppe, produktet som kommer fra producenten YES, er det første og eneste økologiske produkt på marked som glidecreme, produktet kan også bruges som massage olie hvis man ønsker. Produktet er oliebaseret og det reneste man kan få. Det indeholder ingen skadelige stoffer. Min søster og jeg holder begge meget af økologi, vi leder hele tiden efter nye ting der er økologiske, så vi kan udskifter ikke økologiske ting i vores hverdag med ting der er økologiske.