Jeg har lige fået tilføjet en ekstra opgave. Forleden kom min direktør hen til mig og sagde, at jeg skulle finde nogle flere medarbejdere til produktionen, for vi havde fået en ekstraordinær stor ordre, som vi skulle levere hurtigere end normalt. Det ligger lidt uden for mit normale arbejdsområde, så jeg blev lige nødt til at søge lidt på det. Efter en omgang find medarbejdere på Google, fandt jeg frem til ofir.dk, hvor jeg så kunne begynde at gå på jagt efter de rette medarbejder.

Operation find medarbejdere

Spændende opgave

Jeg må indrømme, at jeg rystede lidt på hånden, da jeg fik ordren: find medarbejdere til produktionen, men da jeg lige kom ind i det, var det faktisk både sjovt og spændende. At være med til at definere, hvad det er vi vil have. Jeg fik selvfølgelig god hjælp af et par af gruppelederne i produktionen. De vidste jo alt om hvilke faglige kvalifikationer de nye medarbejdere skulle have. Grunden til at jeg blev kastet ud i find-medarbejdere-projektet er, at vores produktionschef ikke selv har mulighed for at tage sig af opgaven.

Stillingsopslaget kom på ofir.dk forleden og den første bølge af ansøgninger er allerede landet. Vi forventer, at der kommer en del ansøgere mere, for vi leder efter en del medarbejdere. Når samtalerne går i gang er produktionschefen tilbage. Han vil så selv være med til samtalerne. Jeg har fået lov til at komme med til nogle af dem, mere sådan for at følge processen helt til dørs. Hvis jeg nu skulle ud og finde flere medarbejdere på et andet tidspunkt.