Mille skulle blive enig med sin kæreste Kasper om, hvor de mon skulle på ferie henne. Det var ikke, fordi de var helt vildt uenige, at det var svært at beslutte. Det var snarere svært, fordi der var rigtig mange steder, som de begge to gerne ville se. De havde dog ikke råd til den helt vilde og store tur denne gang, så de måtte nøjes med at besøge et enkelt land. Det betød dog også, at det var vigtigt for dem, at de kom det helt rigtige sted hen. Der skulle være den helt rigtige blanding af fest, kultur og strand med godt vejr. Det var deres kriterier, som i hvert fald var med til at gøre ferien til en succes.

Før Mille kiggede nærmere på det med ferie, så havde hun dog lovet sit band, at hun ville kigge på hjemmesiden refshalen.dk, for at se om der ikke skulle være et øvelokale i København, som de kunne bruge. Mille havde blot søgt på øvelokale København for at finde hjemmesiden frem. Det var hendes bror, der havde tippet hende omkring hjemmesiden, men selvfølgelig kunne hun ikke huske, hvad den hed, da hun skulle bruge den. Heldigvis kom den jo frem, når hun søgte på øvelokaler København. Bandet søgte ikke akut nye øvelokaler i København, så heldigvis havde de tid til at kigge så godt for, da de ledte efter nyt øvelokale.

Mille havde dog kun kigget kort efter øvelokaler, da hendes kæreste Kasper kom hjem og spurgte, om de ikke i stedet skulle kigge efter ferie. Det havde Mille svært ved at sige nej til.

På ferie