På vej i byen

Så havde hun fået købt den sms-billet. Hun slappede af og lænede sig tilbage i sædet. Toget rumlede derudad, og hun tænkte, at hun lige ville skrive til pigerne, at hun var på vej nu, men at hun måske blev fem minutter forsinket. Kort tid efter fik hun svar tilbage. Det var helt i orden med dem, de sad på deres stamcafé og fik sig en mojito. Hun skulle bare tage det stille og roligt.

Hun smilede for sig selv og kiggede ud ad vinduet. Det var virkelig nogle gode veninder, hun havde fundet. Hun kendte dem fra sin gymnasietid, hvor de havde gået i klasse sammen det første halve år på skolen. Derefter var de kommet i hver deres klasse, men de havde holdt sammen. Det gjorde de stadig nu, hvor det var fem år siden, at de var gået ud af gymnasiet. De var rigtig gode venner alle fire, og derfor glædede hun sig rigtig meget til deres bytur denne aften.

En halv time senere var hun fremme ved stationen, hvor hun skulle af. Da hun kom ud i mellemgangen, så hun, at der stod en kvinde med en barnevogn, som prøvede at komme af. De andre passagerer skyndte sig bare forbi, men hun gik hen til kvinden og spurgte, om hun ikke skulle give en hånd med at få den barnevogn ud af toget. Kvinden takkede ja med et stort smil, og det tog kun et øjeblik ekstra at hjælpe hende. I barnevognen fik hun et hurtigt glimt af en sød, lille, sovende pige. Så drønede hun videre mod veninderne og byturen.