Som de fleste andre unge danskere er jeg fattigt studerende. Der er ikke plads til rejser eller dyre ture til udlandet. Når man har et rejsehjerte som mit, er det svært at affinde sig med, men der er ikke noget at gøre ved det. Derfor var det det bedste i hele verden da min far proklamerede, at årets julegave er en tur til London. Vi skal være afsted i en uge og bo i en skøn ferielejlighed midt i London om wimdu.dk by.
Vi har allerede snakket om, hvad vi skal se. Først og fremmest vil vi tage en af de smarte turistbusser med to etager, rundt og se de forskellige turistattraktioner som Big Ben og Hyde Park. Bagefter skal vi hen til det store pariserhjul, London Eye, som ligger lige ud til Themsen.

Min far insisterer på, at vi skal til Abbey Road også, men The Beatles har aldrig rigtigt sagt mig så meget, så det gør mig ikke noget, hvis vi ikke når det. Selvfølgelig er der endnu flere ting vi skal se, men jeg glæder mig sådan set bare til at have lidt ferie. Som skoletræt er det hårdt at komme igennem, men det går nu nok. Så længe der stadig er ting at glæde sig til, som fx den her tur til London.

Nu ser jeg bare vildt frem til at se vores ferielejlighed og spise fish and chips! Mon vi ikke også får besøgt en pub eller to. Stemningen sådan nogle steder er altid så hyggelig og som lyshåret dansker er det altid endnu sjovere.

Pusterum i London