Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen at sex på internettet fylder meget. Mange af de søgninger der foretages på google handler om sex under en eller anden form og streaming af sexvideoer udgør en god del af den samlede trafik på nettet. Der er vel også et par umiddelbare fordele ved at finde den slags på nettet i forhold til i butikkerne. For det første så er det gratis. Man behøver ikke at hive dankortet frem og betale 50-100 kr. for noget som måske er godt og måske ikke er det. Meget er gratis på nettet og hvis du synes at kvaliteten er dårlig, så er det bare at hoppe videre til næste film eller billedserie. Ingen ærgrelse over spildte penge.

For det andet så er det meget lettere at finde lige det du søger ved nogle få klik. Ingen grund til at lede på hylde efter hylde for at finde lige den specielle kombination, som du tænder på. Samtidig er det jo også dejligt anonymt at sidde hjemme bag skærmen helt alene. Før i tiden skulle man luske sig ind i en pornobutik eller i det frække hjørne på tanken, gerne på et tidspunkt hvor der ikke var andre til stede som kunne opdage det.

Sex og sexolog på nettet

Der er heldigvis også kommet mere brugbare sider til på nettet. Sider hvor du kan få råd og vejledning om seksualitet, parforhold og kærlighed. Det er for eksempel websexolog.dk hvor du kan få hjælp til disse ting af sexolog og parterapeut Maj Wismann. Det kan nok være brugbart for mange som har fået et forkert indtryk af hvordan sex og parhold fungerer pga. de ting de ser på nettet.