Sommerens store projekt bliver, efter planen, at få lavet en ny terrasse på solsiden af huset. Den vi har nu har vi desværre ikke meget glæde af og nu har jeg bedt om en ekstra uges ferie, så jeg har også tid. Økonomien i projektet er på plads da det er noget vi har sparet op til længe og længe har ønsket os. Jeg har indhentet så mange oplysninger om alle aspekter af byggeprojektet, så jeg føler mig ganske godt forberedt og klar. Det er immervæk rigtig mange ting, at tage højde for når man skal lave en terrasse. Det er bestemt ikke noget man bare lige gør. Byggemarked var det første jeg tænkte på da jeg ligesom skulle i gang og have skovlen under det her. De var meget hjælpsomme dernede og efter at have tilbragt en halv eftermiddag med at kigge på diverse materialer og lære noget om deres egenskaber, følte jeg mig klar til at forsøge at danne mig et overblik over økonomien og lave et byggebudget. Jeg har kontaktet et par af mine kammerater og de har afsat tid til at give mig en hånd i weekender og når de eller føler de har mulighed for at hjælpe. Men inden vi når dertil skal jeg lige have målt op og gravet ud. Det kan jeg jo sagtens klare selv. En af mine kammerater blev færdig med et lignende projekt for et par år tilbage og han gav mig lige et par fif. Det bliver fantastisk når den står færdig og vi kan nyde sommeraftenerne derude med en kop kaffe.

Solidt fra start