2012 var helt sikkert et kæmpe stort sportsår. Sjældent har der været så mange spændende begivenheder i tv som i 2012. Jeg kan snart ikke huske rækkefølgen på alle de ting, men jeg fik da set en god del af det eftersom jeg var ledig.

Tour de France

Noget af det som gerne har min interesse er Tour de France. Det er ikke altid at jeg har en personlig favorit når løbet starter men det skal nok komme undervejs. Hvis ikke det er en enkelt person jeg følger, så holder jeg gerne med et hold. Touren er jo både en fantastisk kamp mellem hold og enkelte ryttere som kæmper sig over det ene bjerg efter det andet, hvilket er noget af en bedrift når de gør det tre uger i træk. Det inspirerer gerne til at jeg selv får lyst til at cykle og jeg har da også handlet på netcyklen.dk for at komme i gang. Hos netcyklen fik jeg både en ny cykel og noget udstyr, så nu er det bare mig selv det kommer an på, udstyret er i hvert fald i orden.

OL

De Olympiske Lege var helt klart også et stort hit at følge med i. Mange af konkurrencerne foregik jo midt på dagen og om eftermiddagen men igen havde jeg jo fordelen af at være ledig. Jeg fik set rigtig meget OL og fulgte med i sportsgrene som jeg normalt aldrig ser. Man kan simpelthen ikke undgå at blive grebet af stemningen til sådan et OL.

Sport i tv