Tænk på det hele

Mille kunne næsten ikke overskue alle de ting, som hun skulle tænke på og overveje. Hun var ved at flytte hjemmefra, og hun var blevet meget overrasket over, at der var så mange forskellige ting, som hun skulle tage stilling til. Mille var dog sikker på, at hun nok skulle finde ud af det hele. Hun skulle blot skabe sig et overblik, så hun kunne tage en ting af gangen. Hun ville dog starte med at brygge sig en god kop kaffe, for hun havde på fornemmelsen, at det godt ville kunne komme til at tage lidt tid at få skrevet denne liste.

Internet

Da Mille endelig sad ved bordet med et papir og en kuglepen samt en god kop kaffe ved siden af sig, begyndte hun at notere ned, hvad hun skulle tænke på. Først skrev hun el og vand, for hun skulle i hvert fald finde ud af, om det var noget, der var med i den månedlige leje, eller om det var noget, som hun skulle have styr på derudover. Hun ville også finde ud af, hvilken type internet hun skulle have i den nye lejlighed. Hun skrev både fibernet og bredbånd på listen, for hendes bror havde sagt, at det var en god idé at gøre, og det stolede Mille så på.

Det var dog langt fra her, at Mille kunne stoppe sin liste. Der var mange flere ting, som der skulle styr på, og først da Mille havde siddet med listen i næsten en time, mente hun selv, at hun var færdig med den.