De sad på en Færge til bornholm. Egentlig havde de sat sig i caféteriaet, fordi de gerne ville have lidt at spise. De havde da også kigget på menuen, men kort efter at de var sejlet af sted, var båden begyndt at vippe ret voldsomt.

Hun havde godt tænkt på, at det faktisk var en ret blæsende dag. Selvom det var sommer og varmt, havde hun derfor taget en jakke over sig. Den havde hun taget af nu, hvor de sad indenfor. Varmen gjorde, at hun hurtigt begyndte at føle sig lidt utilpas, da båden begyndte at vippe. Hun havde ellers glædet sig sådan til at komme en tur til det dejlige bornholm, men denne sejltur havde hun ikke lige forudset.

Hun nøjedes derfor med at købe et par stykker frugt og en vand. Det var vist alt, hvad hun kunne få ned lige nu. Ved siden af sad hendes gode ven Martin. Han havde bestilt lasagne og en stor øl til. Det generede ham overhovedet ikke, at båden vippede lidt, og han grinede faktisk lidt af hende. Hun syntes ikke, at det var særlig sjovt.

Efter ti minutters tid holdt båden heldigvis op med at vippe. Hun gik udenfor for at trække lidt frisk luft, og solen skinnede ned på hende. Hun blev helt varm og tænkte slet ikke over, at hun faktisk havde ladet sin jakke ligge indenfor. Kort efter kom Martin ud til hende. De havde været bedste venner i snart ti år, og de tog ofte på ferie sammen. De holdt meget af de samme ting, og de kunne virkelig slappe af og være sig selv i hinandens selskab. Det var vigtigt for dem, når de tog på ferie.

Vippende sejltur