Jeg er en mand i min bedste alder. Jeg er født og opvokset i Randers, og der har jeg også tænkt mig at blive indtil jeg skal herfra. Jeg er Randrusianer og har faktisk slet ikke lyst til at bevæge mig udenfor min by. Jeg mener, alt hvad et menneske skal bruge for at være lykkelig har vi jo lige her i Randers. der er en fantastisk natur, åer og vandløb, skov tæt ved, og har man ikke nok kan man nemt komme til Rold Skov så er der skov for alle pengene. Der er enormt gode indkøbs muligheder i byen, og så har vi jo byens stolthed, Randers regnskov.  Regnskoven er jo byens fornemste vartegn med sinde tre fine kupler. Hvis man ikke har set Randers regnskov mindst et par gange eller tre, ja så er man virkelig gået glip af en oplevelse af de helt store.

Jeg har nu været skilt i henved 5 år. Min ekskone og jeg var vokset fra hinanden som man nu siger. vi skiltes i fuld fordragelighed, og ses ind imellem nu som venner. Hun har fundet sig en ny kæreste, men jeg synes ikke jeg er klar til det, jeg trives faktisk glimrende uden alle mulige krav til mig fra et kvindfolk. jeg passer mit arbejde som murer i et større entreprenørfirma, og så hygger jeg mig med mine venner i weekenden. Hele sæsonen ser vi Premier League fodbold, og vi holder jo med hvert  vores hold, Jørgen holder med Chelsea, jan holder med Liverpool, Søren holder naturligvis med Manchester United, men jeg har altid kun holdt med The Gunners, jeg er kæmpe Arsenal fan. Det får vi mange sjove timer til at gå med gutterne og jeg.

weekendophold i Fredericia

Min datter er flyttet til Fredericia

Det eneste jeg er lidt ked af, er at mig og ekskonen eneste barn, vores datter Sofie har valgt at fortsætte sine studier meget længere nede i Jylland. Hun er sammen med sin kæreste bo, flyttet til Fredericia. Det er noget langt væk synes hendes gamle far. Men eftersom hun for længst er blevet myndig kan jeg jo ikke tillade mig at blande mig i det. Første gang jeg var i Fredericia og så den lejlighed hende og kæresten ville flytte ind i var jeg forfærdet. Det lignede noget der var løgn. Alt trængte til en kærlig hånd; men mest af alt rådede jeg Sofie til at finde en der vidste noget om gulvafslibning i fredericia. Gulvene i parrets lejlighed var bare helt forfærdelige. og jeg troede ærlig talt ikke at de nogensinde kunne blive bare lidt pæne igen.

weekendophold i Fredericia

Sofie er ikke sin fars datter for ingenting. Hun havde slet ikke fortalt mig eller sin mor noget om projektet; men i al hemmelig havde hun via byggestart.dk indhentet tre tilbud på gulvafslibgning. Da jeg kom ned anden gang for at se de unge menneskers lejliged, kunne jeg knapt nok kende den igen. Den gang maling væggene havde fået havde gjort underværker, og gulvene! Ja havde jeg ikke vidst bedre havde jeg troet de var helt nylagt.