Fest i USA

Der er ikke noget som en god fest, man aldrig glemmer igen. For mig har der været mange af slagsen, men der har også været nogle fester som man husker fordi de var bedre end alle andre. Jeg var til en af disse, da jeg var udvekslingsstudent i USA. Jeg boede ved en flink lille familie på fire, som havde et lille sødt hus i udkanten af Californien. Jeg startede lige efter sommerferien med at gå i 2.g derovre. Jeg havde netop afsluttet mit 1.g i Danmark, men ville gerne til udlandet og prøve, hvordan deres faciliteter var. Jeg gik i parallelklasse med en dreng, som var en del af familien, hvor jeg boede. Han var rigtig flink og hed Jakob. Han introducerede mig for alle hans venner og kort efter blev jeg inviteret med til en fest.

Det gik knap så vildt for sig, eftersom jeg i Danmark var vandt til at alle til festen drak sig stive i alkohol og gik helt amok, herovre skulle man være 21 år for at købe alkohol, så næsten ingen til festen drak. Det var dog heller ikke det jeg husker festen for, men derimod alle de rare mennesker jeg mødte. Vi røg også vandpibe, hvilket kun gjorde det nemmere at blive integreret. Jeg husker at der var rigtig mange flotte vandpiber og at festen gik rigtig godt, hvorefter vi tog hjem igen. Desværre har der også været nogle fester, som var forfærdelige, hvor man kort efter ankomsten bare fik lyst itil at tage hjem igen.